آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم نامه رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی به مدیرعامل این سازمان: در پرداختی‌های اعلامی تجدیدنظر کنید | دستور سالاری برای پرداخت سریع‌تر عیدی ۱۴۰۳ و حقوق بازنشستگان خبر خوش برای کنکوری‌ها | وضعیت تأثیر قطعی سوابق تحصیلی مشخص شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس صندوق رفاه دانشجویان: تاکنون مبلغی بیش از ۱۹۲۰ میلیارد تومان بابت وام‌های دانشجویی پرداخت شده است آمادگی ستاد مدیریت بحران کلات خراسان رضوی درپی صدور هشدار زرد هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان هواشناسی کشور: بارش‌های اسفندماه، جبران کامل کمبود‌ها نیست برگزاری سیزدهمین گردهمایی سالانه متصدیان مجتمع‌های میان‌راهی آستان قدس رضوی برای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی (۵ اسفند ۱۴۰۳) علائم یکی از سرطان‌های مرگبار کودکان اسیدپاشی هولناک به دختر دانشجو | محکوم خسته از حبس تعیین یک‌چهارم بودجه موردنیاز برای جوان شدن جمعیت ایران راهکارهایی برای مقابله با بدغذایی در کودکان
سرخط خبرها

آغاز اجرای طرح «هر محله، یک زائرسرا» در سراسر کشور| میزبانی مشهدی‌ها الگوی کشوری می‌شود

  • کد خبر: ۲۰۶۳۱۵
  • ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۸
آغاز اجرای طرح «هر محله، یک زائرسرا» در سراسر کشور| میزبانی مشهدی‌ها الگوی کشوری می‌شود
در پویش جدیدی با عنوان «هر‌محله، یک زائرسرا» قرار است مشهدی‌ها سر‌خط ماجرا باشند و طرحی را که قبلا خودشان با موفقیت اجرا کرده‌اند، در سه شهر زیارتی دیگر یعنی قم، شیراز و ری آزمایش کنند و پس‌ازآن، طرح در گام سوم در شهر‌های نجف و کربلا اجرا خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مدیر کانون فرهنگی تبلیغی خادمین امام‌رئوف (ع) و مجری پویش جدید هر‌محله یک زائرسرا گفت: در گام‌های قبلی، پویش «هر خانه، یک زائرسرا» اجرا شد که دستاورد‌های مهمی داشت. اکنون در پویش جدیدی با عنوان «هر‌محله، یک زائرسرا» قرار است مشهدی‌ها سر‌خط ماجرا باشند و طرحی را که قبلا خودشان با موفقیت اجرا کرده‌اند، در سه شهر زیارتی دیگر یعنی قم، شیراز و ری آزمایش کنند و پس‌ازآن، طرح در گام سوم در شهر‌های نجف و کربلا اجرا خواهد شد.
جواد علما در گفتگو با شهرآرا بیان کرد: این طرح از قالب خانه‎های مجزا به قالب ۱۰ تا ۱۵ خانه در یک محله تسری یافته و به سه شکل مختلف، مردم را در صف میزبانی بسیج می‌کند.

میزبانی با ۳ روش

وی افزود: این کار به سه شکل متفاوت اجرا می‌شود. یکی اینکه هر خانه برای کاری خاص مهیا شود و مثلا یک خانه برای اقامت، یک خانه برای شست‎وشوی البسه، یک خانه برای استحمام و یک منزل برای طبخ غذا خدمت‌رسانی کند. در شکل دوم هر خانه به‌طور جداگانه و البته هماهنگ، زائران را اسکان دهد و موضوع شست‎وشوی البسه، استحمام، اطعام و سایر نیاز‌های زوار را به‌طور مستقل تأمین کند. در شکل سوم نیز اهالی این خانه‎ها در مسجد مستقر می‌شوند و همه این امور در مسجد محله صورت می‌گیرد.

مدیر کانون فرهنگی تبلیغی خادمین امام‌رئوف (ع) با اشاره به اجرای هم‌زمان چهار طرح دیگر تصریح کرد: در طرح استانی با عنوان شکرانه همسایگی، خانواده‌های مشهدی می‌توانند به چهار شکل برای میزبانی از زائران اعلام آمادگی کنند؛ یکی اینکه سه روز در هر سال، زائر را بر فرش خود در خانه‎هایشان میزبانی کنند؛ یکی اینکه سالانه یک بعد‌از‌ظهر، صاحب‎خانه با خودرو خود زائران را در شهر جابه‌جا کند، یا اینکه ماهانه حداقل ۱۰‌هزار تومان برای اجرای طرح میزبانی کمک نقدی کنند، یا اینکه سالانه یک وعده غذای گرم طبخ و میان زائران توزیع شود.

پذیرایی از زائران با نذر فامیلی

وی با اعلام اینکه بیش از ۳۰‌درصد خانه‌های فعال در طرح «هر خانه، یک زائرسرا» در سال‌های اخیر، خودشان مستأجر بوده‌اند، تأکید کرد: اصل مطلب این است که مشهدی‎ها آگاه باشند میزبانی از زائران نیاز به تأمین بودجه یا امکانات چشمگیری ندارد. برهمین‌اساس، در طرح دوم به نام نذر فامیلی مقرر شده است چند خانواده که قوم و خویش یکدیگر‌ند، هرکدام هزینه لازم برای رهن و اجاره یک ملک را تأمین کنند تا ضمن استفاده خودشان، ما هم زائر اولی‌ها و افراد کم‎توان را در جریان زیارت امام‌هشتم (ع) در این منازل اسکان بدهیم.

علما بیان کرد: در طرح قطره‌های عاشقی، دقیقا همان برنامه اجرا می‌شود، با‌این‌تفاوت که افراد دیگر نیاز نیست قوم و خویش باشند و از سازمان‌ها گرفته تا هیئات مذهبی و تشکل‌ها می‌توانند در این برنامه شرکت کنند. طرح آخر به نام نایب‌الزیاره هم مربوط به تأمین هزینه ایاب و ذهاب و تغذیه تعدادی از زائران به مدت سه روز است که از طرف مردم، به نیابت از متوفیانشان تأمین می‌شود. در این طرح، اسکان زائران به‌صورت مشارکتی و به همت تشکل خادمان امام‌رئوف (ع) انجام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->