آنتی بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از استاندارد جهانی تجویز می‌شود خراسان رضوی پیشرو در شناسایی و اهدای عضو در کشور | اهداکنندگان مرگ مغزی به ۳۲۴ بیمار نیازمند به عضو، زندگی دوباره بخشیدند تقریبا تمام افراد بالای ۶۵ سال مبتلا به آب مروارید می‌شوند آزمون تعیین رشته مجدد، برای کدام دانش‌آموزان برگزار می‌شود؟ کاهش نسبی دمای هوای برخی مناطق کشور از اواسط هفته آینده (۲ مرداد ۱۴۰۳) متن دقیق آیین‌نامه اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان چیست؟ | واریز مبلغ ماهانه یک میلیون تومان به حساب بازنشستگان کشوری و لشکری و صندوق فولاد انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است
سرخط خبرها

آغاز اجرای طرح «هر محله، یک زائرسرا» در سراسر کشور| میزبانی مشهدی‌ها الگوی کشوری می‌شود

  • کد خبر: ۲۰۶۳۱۵
  • ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۸
آغاز اجرای طرح «هر محله، یک زائرسرا» در سراسر کشور| میزبانی مشهدی‌ها الگوی کشوری می‌شود
در پویش جدیدی با عنوان «هر‌محله، یک زائرسرا» قرار است مشهدی‌ها سر‌خط ماجرا باشند و طرحی را که قبلا خودشان با موفقیت اجرا کرده‌اند، در سه شهر زیارتی دیگر یعنی قم، شیراز و ری آزمایش کنند و پس‌ازآن، طرح در گام سوم در شهر‌های نجف و کربلا اجرا خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مدیر کانون فرهنگی تبلیغی خادمین امام‌رئوف (ع) و مجری پویش جدید هر‌محله یک زائرسرا گفت: در گام‌های قبلی، پویش «هر خانه، یک زائرسرا» اجرا شد که دستاورد‌های مهمی داشت. اکنون در پویش جدیدی با عنوان «هر‌محله، یک زائرسرا» قرار است مشهدی‌ها سر‌خط ماجرا باشند و طرحی را که قبلا خودشان با موفقیت اجرا کرده‌اند، در سه شهر زیارتی دیگر یعنی قم، شیراز و ری آزمایش کنند و پس‌ازآن، طرح در گام سوم در شهر‌های نجف و کربلا اجرا خواهد شد.
جواد علما در گفتگو با شهرآرا بیان کرد: این طرح از قالب خانه‎های مجزا به قالب ۱۰ تا ۱۵ خانه در یک محله تسری یافته و به سه شکل مختلف، مردم را در صف میزبانی بسیج می‌کند.

میزبانی با ۳ روش

وی افزود: این کار به سه شکل متفاوت اجرا می‌شود. یکی اینکه هر خانه برای کاری خاص مهیا شود و مثلا یک خانه برای اقامت، یک خانه برای شست‎وشوی البسه، یک خانه برای استحمام و یک منزل برای طبخ غذا خدمت‌رسانی کند. در شکل دوم هر خانه به‌طور جداگانه و البته هماهنگ، زائران را اسکان دهد و موضوع شست‎وشوی البسه، استحمام، اطعام و سایر نیاز‌های زوار را به‌طور مستقل تأمین کند. در شکل سوم نیز اهالی این خانه‎ها در مسجد مستقر می‌شوند و همه این امور در مسجد محله صورت می‌گیرد.

مدیر کانون فرهنگی تبلیغی خادمین امام‌رئوف (ع) با اشاره به اجرای هم‌زمان چهار طرح دیگر تصریح کرد: در طرح استانی با عنوان شکرانه همسایگی، خانواده‌های مشهدی می‌توانند به چهار شکل برای میزبانی از زائران اعلام آمادگی کنند؛ یکی اینکه سه روز در هر سال، زائر را بر فرش خود در خانه‎هایشان میزبانی کنند؛ یکی اینکه سالانه یک بعد‌از‌ظهر، صاحب‎خانه با خودرو خود زائران را در شهر جابه‌جا کند، یا اینکه ماهانه حداقل ۱۰‌هزار تومان برای اجرای طرح میزبانی کمک نقدی کنند، یا اینکه سالانه یک وعده غذای گرم طبخ و میان زائران توزیع شود.

پذیرایی از زائران با نذر فامیلی

وی با اعلام اینکه بیش از ۳۰‌درصد خانه‌های فعال در طرح «هر خانه، یک زائرسرا» در سال‌های اخیر، خودشان مستأجر بوده‌اند، تأکید کرد: اصل مطلب این است که مشهدی‎ها آگاه باشند میزبانی از زائران نیاز به تأمین بودجه یا امکانات چشمگیری ندارد. برهمین‌اساس، در طرح دوم به نام نذر فامیلی مقرر شده است چند خانواده که قوم و خویش یکدیگر‌ند، هرکدام هزینه لازم برای رهن و اجاره یک ملک را تأمین کنند تا ضمن استفاده خودشان، ما هم زائر اولی‌ها و افراد کم‎توان را در جریان زیارت امام‌هشتم (ع) در این منازل اسکان بدهیم.

علما بیان کرد: در طرح قطره‌های عاشقی، دقیقا همان برنامه اجرا می‌شود، با‌این‌تفاوت که افراد دیگر نیاز نیست قوم و خویش باشند و از سازمان‌ها گرفته تا هیئات مذهبی و تشکل‌ها می‌توانند در این برنامه شرکت کنند. طرح آخر به نام نایب‌الزیاره هم مربوط به تأمین هزینه ایاب و ذهاب و تغذیه تعدادی از زائران به مدت سه روز است که از طرف مردم، به نیابت از متوفیانشان تأمین می‌شود. در این طرح، اسکان زائران به‌صورت مشارکتی و به همت تشکل خادمان امام‌رئوف (ع) انجام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->