آیا تاثیر معدل در کنکور حذف شد؟| شورای عالی انقلاب فرهنگی اطلاعیه داد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز جمعه ۵ بهمن ماه افشاگری نماینده مجلس: هزینه‌کرد عوارض آلایندگی در محل دیگر رونمایی از مستند «رویای صادقه» در مشهد+ویدئو معاون دادستان کل کشور درباره آبیاری مزارع با پس‌آب‌های خام تذکر داد ۶ سرطانی که در کمین مصرف کنندگان دخانیات موزه‌ای در چین میزبان گنجینه‌های تاریخی ایران می‌شود جنوب کشور مقصد اصلی سفر‌های نوروزی ۱۴۰۴ باند مخوف سرقت‌های مسلحانه از گیم نت‌های مشهد متلاشی شد (۳ بهمن ۱۴۰۳)+ویدئو پرواز مشهد-کراچی از سر گرفته شد «فرانسه» محبوب‌ترین مقصد سفر در جهان خطر حفاری‌های غیرمجاز و تخریب در منطقه باستانی بازه هور حقوق و اضافه تدریس معلمان خریدخدمات، در بهمن ۱۴۰۳ به حسابشان واریز می‌شود آتش‌سوزی منزل مسکونی در شهرستان مشهد با یک فوتی و دو مصدوم (۳ بهمن ۱۴۰۳) تشخیص بموقع سرطان روده موفقیت در درمان را افزایش می‌دهد شناسایی سالانه حدود ۱۰ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان در خراسان رضوی تنش آبی به ۲۳ استان کشور رسیده است حکم بازداشت بشار اسد بار دیگر صادر شد سقوط یک هواپیمای نظامی در همدان (۳ بهمن ۱۴۰۳) مددکاران بیمارستانی چه خدماتی به بیماران ارائه می‌دهند؟ آتش سوزی مخازن ۱۸ هزار تنی انبار نفت شهرری (۳ بهمن ۱۴۰۳) غربالگری بیش از ۱۳ هزار نفر در زمینه بیماری سل، تاکنون (۳ بهمن ۱۴۰۳) ۹۰ درصد جراحی‌ها به‌صورت کم‌تهاجمی در کشور انجام می‌شود مسجد چهاربرکه حاج رجبعلی لار، شاهکاری بر فراز آب ریاست گروه آسیا و اقیانوسیه در شورای حقوق بشر به ایران رسید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) | تا پایان هفته، هوای نسبتاً سرد بر استان حاکم خواهد بود اسیدپاشی مرد شکاک به همسرش و همکار او در تهران! درآمد گردشگری دنیا در سال ۲۰۲۴ چقدر بود؟ + جزئیات و آمار خبر حذف کلی آزمون آیین‌نامه رانندگی صحت ندارد معافیت اقامتگاه‌های گردشگری از افزایش پلکانی نرخ تعرفه آ‌ب‌بها شایع‌ترین سرطان در کشور کدام است؟
سرخط خبرها

آغاز اجرای طرح «هر محله، یک زائرسرا» در سراسر کشور| میزبانی مشهدی‌ها الگوی کشوری می‌شود

  • کد خبر: ۲۰۶۳۱۵
  • ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۸
آغاز اجرای طرح «هر محله، یک زائرسرا» در سراسر کشور| میزبانی مشهدی‌ها الگوی کشوری می‌شود
در پویش جدیدی با عنوان «هر‌محله، یک زائرسرا» قرار است مشهدی‌ها سر‌خط ماجرا باشند و طرحی را که قبلا خودشان با موفقیت اجرا کرده‌اند، در سه شهر زیارتی دیگر یعنی قم، شیراز و ری آزمایش کنند و پس‌ازآن، طرح در گام سوم در شهر‌های نجف و کربلا اجرا خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مدیر کانون فرهنگی تبلیغی خادمین امام‌رئوف (ع) و مجری پویش جدید هر‌محله یک زائرسرا گفت: در گام‌های قبلی، پویش «هر خانه، یک زائرسرا» اجرا شد که دستاورد‌های مهمی داشت. اکنون در پویش جدیدی با عنوان «هر‌محله، یک زائرسرا» قرار است مشهدی‌ها سر‌خط ماجرا باشند و طرحی را که قبلا خودشان با موفقیت اجرا کرده‌اند، در سه شهر زیارتی دیگر یعنی قم، شیراز و ری آزمایش کنند و پس‌ازآن، طرح در گام سوم در شهر‌های نجف و کربلا اجرا خواهد شد.
جواد علما در گفتگو با شهرآرا بیان کرد: این طرح از قالب خانه‎های مجزا به قالب ۱۰ تا ۱۵ خانه در یک محله تسری یافته و به سه شکل مختلف، مردم را در صف میزبانی بسیج می‌کند.

میزبانی با ۳ روش

وی افزود: این کار به سه شکل متفاوت اجرا می‌شود. یکی اینکه هر خانه برای کاری خاص مهیا شود و مثلا یک خانه برای اقامت، یک خانه برای شست‎وشوی البسه، یک خانه برای استحمام و یک منزل برای طبخ غذا خدمت‌رسانی کند. در شکل دوم هر خانه به‌طور جداگانه و البته هماهنگ، زائران را اسکان دهد و موضوع شست‎وشوی البسه، استحمام، اطعام و سایر نیاز‌های زوار را به‌طور مستقل تأمین کند. در شکل سوم نیز اهالی این خانه‎ها در مسجد مستقر می‌شوند و همه این امور در مسجد محله صورت می‌گیرد.

مدیر کانون فرهنگی تبلیغی خادمین امام‌رئوف (ع) با اشاره به اجرای هم‌زمان چهار طرح دیگر تصریح کرد: در طرح استانی با عنوان شکرانه همسایگی، خانواده‌های مشهدی می‌توانند به چهار شکل برای میزبانی از زائران اعلام آمادگی کنند؛ یکی اینکه سه روز در هر سال، زائر را بر فرش خود در خانه‎هایشان میزبانی کنند؛ یکی اینکه سالانه یک بعد‌از‌ظهر، صاحب‎خانه با خودرو خود زائران را در شهر جابه‌جا کند، یا اینکه ماهانه حداقل ۱۰‌هزار تومان برای اجرای طرح میزبانی کمک نقدی کنند، یا اینکه سالانه یک وعده غذای گرم طبخ و میان زائران توزیع شود.

پذیرایی از زائران با نذر فامیلی

وی با اعلام اینکه بیش از ۳۰‌درصد خانه‌های فعال در طرح «هر خانه، یک زائرسرا» در سال‌های اخیر، خودشان مستأجر بوده‌اند، تأکید کرد: اصل مطلب این است که مشهدی‎ها آگاه باشند میزبانی از زائران نیاز به تأمین بودجه یا امکانات چشمگیری ندارد. برهمین‌اساس، در طرح دوم به نام نذر فامیلی مقرر شده است چند خانواده که قوم و خویش یکدیگر‌ند، هرکدام هزینه لازم برای رهن و اجاره یک ملک را تأمین کنند تا ضمن استفاده خودشان، ما هم زائر اولی‌ها و افراد کم‎توان را در جریان زیارت امام‌هشتم (ع) در این منازل اسکان بدهیم.

علما بیان کرد: در طرح قطره‌های عاشقی، دقیقا همان برنامه اجرا می‌شود، با‌این‌تفاوت که افراد دیگر نیاز نیست قوم و خویش باشند و از سازمان‌ها گرفته تا هیئات مذهبی و تشکل‌ها می‌توانند در این برنامه شرکت کنند. طرح آخر به نام نایب‌الزیاره هم مربوط به تأمین هزینه ایاب و ذهاب و تغذیه تعدادی از زائران به مدت سه روز است که از طرف مردم، به نیابت از متوفیانشان تأمین می‌شود. در این طرح، اسکان زائران به‌صورت مشارکتی و به همت تشکل خادمان امام‌رئوف (ع) انجام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->